Doneren

Wilt u Fietsmaatjes Walcheren steunen met een financiële bijdrage? Dat is ontzettend welkom! Uw gift is bij ons in goede handen. Fietsmaatjes Walcheren heeft de ANBI-status (Algemeen Nut Beogende Instelling). Uw giften aan Fietsmaatjes Walcheren zijn aftrekbaar in uw belastingaangifte.

Doneren kan door uw keuze te maken en onderstaande formulier in te vullen. Indien gewenst kunt u ook een bedrag overmaken op bankrekeningnummer: NL07 RABO 0318 6120 46 t.n.v. Stichting Fietsmaatjes Walcheren o.v.v. Donatie.

Heeft u hulp nodig of vragen, neem dan contact op met onze penningmeester. U kunt ons financieel helpen door eenmalig een bedrag over te maken. Maar u kunt ons ook structureel ondersteunen met een vaste bijdrage (naar eigen keuze). U wordt dan vaste donateur van Fietsmaatjes Walcheren en ontvangt ook onze nieuwsbrieven.

Met uw giften kunnen wij het onderhoud aan de fietsen en de stallingen bekostigen, zodat gasten en vrijwilligers ervan verzekerd zijn dat de fietsen in goede staat zijn voor vele uren duo-fietsplezier.

Met het maken van een donatie hieronder gaat u akkoord met ons privacybeleid. Dank voor uw interesse om Fietsmaatjes Walcheren financieel te steunen!

Donatie formulier

Help ons door middel van een kleine donatie? Dat waarderen wij erg! Hiermee kunnen wij meer tijd steken in het Fietsmaatjes Walcheren project. Zo kunnen wij ons volledig richten op het werven van meer vrijwilligers en inzamelen voor meer fietsen. Alvast bedankt!